top of page

Om oss

Lekven Media AS 

11. Mai 2021 lanserte vi Lekven Media. Vi så etter kort tid at et enkeltmannsforetak ikke var nok, og startet raskt prosessen med å etablere AS. I starten av Juli var det klart, og vi har nå hatt et fantastisk år. Vi har utviklet oss masse undervis og tar til oss alt vi lærer. 

Photographer

Men hvem er vi? 

Jeg, Helene Lekven, og Mathias Lekven er de som driver Lekven Media AS. Vi er gift, har tre barn og kombinerer familielivet med gründer- og arbeidslivet. Helene jobber med Lekven Media på full tid, og Mathias jobber ved spesielle oppdrag i tillegg til sin dagjobb. 

Helene tar seg ofte av oppdragene som har med sosiale medier, grafiske oppgaver og litt filming å gjøre. Mens Mathias jobber ofte på større filmoppdrag. Da f.eks bryllup eller andre event-videoer. Men ved mulighet blir han også med for å filme reels på oppdrag hos kunder. 

Selv om vi har forskjellige jobber i bedriften betyr ikke det at vi ikke jobber sammen.  Vi er kreative på forskjellige måter, og utfordrer hverandre. Vi diskuterer om noe burde gjøres annerledes, og kommer frem til kreative løsninger sammen, som gjør deres resultat best mulig.

Vi følger aktivt med på trender og forandringer  innen sosiale medier slik at vi alltid holder oss oppdatert. Dette gjør vi ikke bare fordi det er viktig i arbeidet vi gjør, men vi gjør dette også aktivt for at du skal slippe å bruke din verdifulle tid på akkurat dette. Vi vet hvordan det er å drive bedrift, og det er da ofte slike oppgaver som kan falle nederst på lista. 

Vårt team

Kunder som har lagt sin tillit til oss

yeswood-logo-vektor-horisontal_edited.png
logo.png
tonkao-logo-final-mod-TA-FIN.png
300428_289514401061630_1249710518_n.jpg
Leikvin Hytta Logo.png
bottom of page