top of page
Video equipment

Andre videoprosjekter

Vi har også muligheten til å ta andre video-oppdrag, om du lurer på om vi kunne passe til dine planer, ta kontakt på hei@lekvenmedia.com

Promo for Stine Bustillo

6. Mai 2022 gikk Tekonologikonferansen av stabelen i Tønsberg! Vi var der for å kapre Stine sine øyeblikk i løpet av dagen og til slutt skape blant annet denne promo videoen til hennes nettside og sosiale medier. Vi produserte også reels/tiktoks av hennes foredrag denne dagen. 

Promo for TonKao AS

I sammenheng med produksjonen og lansering av TonKao sin nye nettside, med online ordering produserte vi denne videoen. Den ligger fast på automatisk avspilling på deres nettside, og blir også brukt i deres nettside kampanjer. 

Equal Awards 2022

Den 26.Mars.2022 gikk Equal Awards av stabelen. Vi var der for å kapre kvelden, og her kan dere se det ferdige resultatet! 

IG-TV for Desiree Andersen
(FitFocus)

Gjennom 2021 produserte vi over 12 IG-tv videoer til Desiree som driver instagram kontoen Fitfocus.no. Dette var mye matvideoer i sammenheng med boken hennes som lanserte i August 2021. 

Juni 2022 filmet vi også 4 videoer som Desiree og hennes forlag ønsket å bruke i markedsføringskampanjen til hennes 6. boklansering i August 2022! 

bottom of page